Pour Vous Parfumerie

Parfumerieën van de OVINOM Groep.

Pour Vous Parfumerie

Pour Vous is al meer dan 50 jaar dé lokale beauty specialist in Nederland. Onder het motto ‘Verrassend persoonlijk’ verwent Pour Vous haar klanten met een breed assortiment geuren, verzorging en cosmetica. Klanten komen graag terug bij Pour Vous, omdat de lokale ondernemer hen kent en uitstekend adviseert. En doordat Pour Vous haar klanten steeds beter kent, kunnen zij als geen ander persoonlijke aanbiedingen doen.

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty. A.S. Watson Group is de grootste internationale retailer in Health & Beauty in Azië en Europa, en maakt vervolgens deel uit van het internationale concern CK Hutchison. Wereldwijd heeft A.S. Watson meer dan 14.000 vestigingen en 13 retailmerken.

Als leidende Health & Beauty retailer in de Benelux is het credo van A.S. Watson ‘We bring more to life’. Daarmee brengen zij Health & Beauty dichterbij, met altijd méér keuze, de beste producten, de laagste prijzen en het grootste winkelnetwerk.

Pour Vous & OVINOM

Wij zijn bij OVINOM ontzettend trots op de intensieve samenwerking met A.S. Watson als franchisegever van Pour Vous. Elke dag ondersteunen zij ons met de beste producten, de beste prijzen, de leukste actie én handvaten waar wij als ondernemers ons mee kunnen onderscheiden in de markt.

De vestiging in Zierikzee (Pour Vous de Zwaantjes) was ten tijde van de overname een ruwe diamanten die zich op een unieke locatie en in een unieke doelgroep bevonden. De vestiging heeft veel uitbreidingsmogelijkheden én heeft een buurtfunctie met veel vaste klanten. Persoonlijke klantenkennis is daarbij een pré voor onze werknemers en die doen dat fantastisch! Een gezonde jaarlijkse groei is het resultaat van deze mooie onderneming.

Pour Vous de Zwaantjes